Blue Flower

Quizz voor jong-gehuwdenDit is een kookrubiek annex Quizz voor pasgetrouwden. Elke pasgetrouwde man vindt natuurlijk dat zijn vrouw het beste kan koken. Hij eet met liefde op wat zijn vrouw hem voorzet. Later leert hij er uiteraard mee leven.

Er zijn drie kwiskandidaten. De mannen of vrouwen moeten elk voor zes personen één gerecht klaarmaken. De keuze is niet vrij en de keuze wordt pas bekend gemaakt als ze in de keuken staan. Ze maken dus een gerecht klaar dat door de redactie wordt bepaald. Voorgerecht, hoofdschotel en dessert. Dan mogen de andere echtgenoten (vrouwen of mannen) wachten, zij praten samen over hun belevenissen, hun liefde en hun leed, hun vreude en ergernissen. 

Dan komt de maaltijd, de drie Quizz-kandidaten met hun echtgenoten zitten rond de tafel en zij proeven de gerechten. Zij moeten proberen of zij die gerechten van hun wederhelft kunnen herkennen. Doordat er nu anderen bij zitten kan er een eerlijke beoordeling van het diner worder gegeven. Niet alleen de echtgenoot of echtgenote zit er bij, maar ook onafhankelijke beoordelaars.

Dit tv-format kan goedkoop en kleinschalig worden gemaakt. Er kan gebruik gemaakt worden van keukens van instellingen die op zaterdag niet veel te doen hebben, of keukens in de toonzaal. Het is een ideale gelegenheid om nieuwe keukens te tonen en ingredienten. Goed voor placement van merknamen.

Kookrubriek, recepten, wittebroodsweken, etc.

pas getrouwd

 

NLbanner

Een typo gevonden? Selecteer het a.u.b. en toets Ctrl + Enter
The Disqus commenting system can not load because no shortcode value has been entered into the plugin parameters.