Blue Flower

Voor de werking van deze site wordt géén toestemming gevraagd voor het plaatsen van cookies. Er worden geen cookies gebruikt. Op deze site worden geen persoonlijke gegevens gevraagd, er worden geen persoonlijk gegevens opgeslagen en er worden door de beheerders van deze site voor marketing doeleinden géén gegevens in bestanden opgeslagen. 

Add a comment

Gaat U allen rustig slapenDe ontwikkelingen met de tv gaan de goede kant op, de toestellen worden steeds groter en steeds scherper. Er is meer te zien, er is meer keuze en er zijn meer kijkers die steeds weer andere wensen hebben dan het vorig jaar. Een was mijn stelling dat het volgend jaar de tv-programma's nog platter en nog dommer zijn dan voorheen, en tot nu toe is mijn voorspelling elk jaar nog uitgekomen. Maar de tv gaat veranderen. Er zijn wel meer kijkers, maar deze kijkers willen steeds meer kijken op het moment dat het hun uitkomt, en naar de content die zij wensen. Voor de klassieke tv is er steeds minder aandacht. Want waarom zou men wachten op het tijdstip dat de uitzending van een programma begint. Vaak zijn veel programma's ingeblikt, aan het eind van de ene uitzending laat men al vast een paar fragmenten zien van de volgende uitzending. Dus alles wat men brengt is oud nieuws.

Mensen willen niet meer wachten, mensen willen niet meer kijken waar heel de straat naar kijken, men wil individuele televisieprogramma's zien. Onderwerpen die op het tijdstip komen dat men zin heeft om te kijken en exact toegespitst op die ene kijker. De tv zoals wij die tot voor kort kenden is op sterven na dood!

NLbanner

Add a comment

Een TV-toestel van een grote Gloeilampenfabriek uit het Zuiden van het LandDe televisie is op sterven na dood. Eindelijk ten prooi gevallen aan Netflix en YouTube. Er wordt nu in 2014 meer gekeken naar video-diensten op het internet dan naar de klassieke televisie. De kijker heeft afgehaakt. Hij wil geen uitzending meer die voor alle  kijkers het zelfde is. De wereld gaat snel. Zelf heb ik de compact-cassette zien komen, de videoband en de CD. Vervolgens heb ik die ook weer geruisloos zien verdwijnen. De compact-cassette is weg en zelfs Blokker verkoopt geen lege videobanden meer. In computers wordt al lange tijd geen CD-speler meer ingebouwd. De klant ging naar de iTunes Music Store voor aankopen van muziek en The Free Record Shop is roemloos ten onder gegaan. Standaard klassiek televisie gaat ook verdwijnen, het zal nog even blijven voor oproepen van het staatshoofd. En uiteraard voor de politieberichten en het staats-journaal. Al het andere gaat veranderen, iedereen zijn eigen tv-station. Iedereen maakt voor zichzelf een keuze van wat hij of zij wil zien. Uitgerelkend op dit moment komt TV-Zero met filmpjes voor de klassieke publieksgerichte tv-stations. Bewegende beelden die het kijken naar de commerciële zenders iets draaglijker moeten maken. 


 


Add a comment