Blue Flower

In dit programma komen mensen die een zakelijk idee hebben. Er is een panel van mensen die bewezen hebben dat zij goed zakelijk inzicht hebben. De mensen mogen het plan voorleggen en een team van mensen zal kijken of het uitvoerbaar is en het dan ook werkelijk in de praktijk brengen.

Voorbeeld

kind speelt met letters en cijfersEen kind heeft een idee voor koejes in de vorm van letters en cijfers. Dan komt het team er achter dat dit al bestaat. Het was een oud idee dat al in onbruik is geraakt. Er worden beelden getoond van de vorige keer dat het project werd uitgevoerd. Er wordt gekeken of het idee nog beschermd is onder een patent. Er wordt een fabrikant gezocht die een proef wil nemen. Het kind mag met alle stadia van het project mee op stap en zelf zienwaarom het eerder is mislukt.

Ander Voorbeeld

incontinente bejaardeIemand heeft een luier bedacht voor ouderen, in die luier zit een sensor die een signaal afgeeft als de ouderen langer dan een uur in hun eigen stront zitten. Er wordt met het team een proefproject opgezet en het resutaat is dat het probleem niet in de luier ligt, maar in het beschikbaar zijn van personeel in verpleegtehuizen.

Geleerde Lessen 

Doormiddel van dit programma kunnen kijkers plannen maken en er op die manier achter komen wat er mis is met de maatschappij en / of het zakenleven. Omdat hier een grote educatiever factor is moet dit programma worden gezien als een kanshebber voor de publieke omroep. 

Dit tv-format is voor een habbekrats te koop bij TV-Zero. Vraag om inlichtingen voordat het naar de beurs in Cannes gaat. 

Een typo gevonden? Selecteer het a.u.b. en toets Ctrl + Enter
The Disqus commenting system can not load because no shortcode value has been entered into the plugin parameters.