Blue Flower

imagesDit programma is eenvoudig te maken, alles wat nodig is bestaat uit een locatie en een camera. De mensen die voor de camera worden gehaald zijn familie en vrienden van elkaar. Het ligt in de bedoeling dat mensen een grafrede uitspreken over iemand die nog niet overleden is. De bedoeling is dat de persoon over wie het gaat deze rede te horen krijgt en er op kan reageren.

Dit programma is geen rippoff van 'Bakkie Troost' van de EO omdat het hier niet gaat over de gevoelens van de nabestaanden maar over de interactie tussen nog levende mensen. Het heeft een hoog human interest gehaldte en elke aflevering staat op zichzelf. Er kunnen afleveringen herhaald worden en er is geen volgorde. De afleveringen kunnen kort zijn, bijvoorbeeld een half uur, er kunnen sfeerbeelden worden getoond en favoriete muziek. Ook is er ruimte voor een biografisch gedeelte, de levensloop, de carrière en de relaties kunnen worden belicht.19 3 graf

Een bijkomend verschijnsel behoort ook te zijn dat de persoon die in de spotlight staat over zichzelf gaat nadenken. Dat hij de complimenten aanvaart en ook de kritiek accepteerd. Het moet louterend werken, er moet een beter mens uit tevoren komen.

NLbanner

Dit tv-concept is nog voor heel Europa te koop en voor informatie kan men zich wenden tot TV-Zero.

Een typo gevonden? Selecteer het a.u.b. en toets Ctrl + Enter
The Disqus commenting system can not load because no shortcode value has been entered into the plugin parameters.