Blue Flower

Naar aanleiding van het vertrek van Reinour Oerlemans uit Nederland kwam ik op een idee voor een nieuw concept voor een succesvol tv-programma. Het zal velen erg aanspreken, en de titel zegt eigenlijk al veel over de inhoud van het programma en de gasten. Het is Absolutely Useless! Met draaiende camera worden mensen van verschillende pluimage overvallen en geconfronteerd met hersenloze prietpraat. Het is een soort 'TV-Show-Op-Reis' meats 'Man-Bijt-Hond' maar dan zonder al te opdringerige interviewers of pratend behang naast de camera. 

Reinout Oerlemans
Reinout Oerlemans

Het programma kan goedkoop gemaakt worden, er is geen groot team nodig, geen research of moeilijke zaken. Gewoon camera richten op mensen met te veel geld en laat ze maar leeglopen voor televisie. Al te domme uitspraken kunnen worden geknipt met beelden van de paarden, de honden of de gigantische tuin. Dit programma leent zich sterk voor persoonlijk aspecten bij het filme. alle tradities kunnen worden gebruikt, zowel wat stijl betreft als camera voering. De muziek kan een beeld geven van de geïnterviewde / het slachtoffer of de muziek kan poetisch de spraak overstemmen en zodoende overgaan in een sfeerbeeld waarbij er een pratend hoofd overblijft zonder stem.

De overval techniek kan niet alleen worden gebruikt bij 'selebs' maar ook bij captains of industry. Die horen ook ziichzelf graag praten.

Een typo gevonden? Selecteer het a.u.b. en toets Ctrl + Enter
The Disqus commenting system can not load because no shortcode value has been entered into the plugin parameters.