Blue Flower

Het is een geweldig TV concept. Het kan ongelimiteerd worden herhaald. Het is een eenvoudig gegeven: er is een filmpje van YouTube.com en dat filmpje wordt eerst voorgekauwd en dan vertoond, dan wordt het nabesproken, dan wordt er over gelachen en wordt nòg eens de inhoud uitgelegd, vervolgens wordt het clipje weer getoond, (voor de derde keer) maar dan in vertraagde weergave. En om het af te maken wordt het zelfde filmpje nogmaals getoond. Bij deze vierde  keer dat het clip[je wordt getoond zullen zelfs de domste kijkers het kunnen zien!

Variaties

Een TV Toestel
Television

In plaats van het filmpje vertraagd te vertonen kunnen er ook gedeelten uit worden getoond, of gedeelten in vergrote weergave. Dan is het ook mogelijk om soortgelijke filmpjes op te zoeken en exact het zelfde te laten zien wat al eerder is vertoond. In deze weergave kunnen er ook door middel van cirkels om een betaald object, de aandacht worden gericht op dat wat interessante gedeelte. Dit is dus speciaal voor de wat langzamere kijkers, het typische RTL-publiek.

Grappige Presentator

Het is van groot belang om het te laten presenteren door iemand die zichzelf schromelijk overschat. Hij moet duidelijk en volkomen schaamteloos om zijn eigen grappen lachen, als het filmpje niet leuk is dan lacht de kijker wel om de presentator.

Goedkoop

Dit programma is goedkoop te produceren. Het kan in een middagje worden gemaakt, zonder veel kosten, want alles kan van het internet worden geplukt. De rechten van dit programma zijn te koop bij TV-Zero. Sortgelijke programma's zijn er al voldoende, maar er is er geen waar men het presteerd om vier keer het zelfde filmpje achter elkaar te tonen, daarom heet het ook Klevertje Vier. Het blijft plakken en dat tot de vierde macht!

 

NLbanner

Een typo gevonden? Selecteer het a.u.b. en toets Ctrl + Enter
The Disqus commenting system can not load because no shortcode value has been entered into the plugin parameters.