Blue Flower

Nieuw TV Concept: Junk TV

Het is zowel simpel als ook ongelooflijk dat het tot 2017 heeft moeten duren voordat dit programma bedacht kon worden. Het is boeiend, het is langdurig en elke dag is het volkomen nieuw. Kort samengevat staan er in vijf tot tien huiskamers / keukens / slaapkamers camera's opgesteld die net als bij 'Big Brother' en 'Utopia' alles vastleggen, alleen achter dit tv-format zit geen verhaal. Het beeld beweegt, en meer niet. De mensen spreken met elkaar, kijken tv, ze eten en vallen in slaap. Maar de camera legt alles vast. De kijker krijgt afwisselend de beelden te zien uit willekeurige huiskamers zonder dat er een script is. Er is geen doel anders dan de kijker deelgenoot maken van het leven van de mensen die bekeken worden. 

Doel van de uitzending

Er zijn in Nederland mensen die 'Days of Our Lives' niet kunnen volgen omdat er te veel wendingen in zitten en plotten. Bij 'Onder Weg Naar Morgen' zijn er veel karakters die men uit elkaar moet houden. Bij Junk TV is er niets van dit al. Het is ook voor de eenvoudigen van geest te volgen, omdat er niets te volgen is. Dit is de moderne variant van de vissenkom. Soms loopt iemand naar links, soms gaat iemand een kopje koffie maken. Soms gaat de telefoon. Opletten hoeft niet, er gebeurt helemaal niets.

Tijdstip van uitzending

Dit programma kan de hele dag doorlopen, er zijn altijd mensen die niets te doen hebben en die geen verstand hebben om zelfs de meest eenvoudige soap te kunnen volgen. Dit is een programma voor Tokkies en mensen met een IQ lager dan 70. Kortom een grote doelgroep.

Voor gebruik te maken van dit Tv-Concept dient U contact op te nemen met de redactie van TV-Zero.

Vanhetgoor

Een typo gevonden? Selecteer het a.u.b. en toets Ctrl + Enter
The Disqus commenting system can not load because no shortcode value has been entered into the plugin parameters.